Nieuws
MT® op Architect@work GH Luxemburg
» april 2014
Albintra neemt in april deel aan de eerste editie van Architect@work die georganiseerd wordt in het Groothertogdom Luxemburg. De beurs vindt plaats in Luxexpo op 23 en 24 april, telkens van 13u tot 20u. We presenteren er 3 producten: het vlakke platdakvenster van FAKRO® (stand 144), de combi steenwol A2 platen van Heraklith® (stand 143) en de isolerende delen Marmox THERMOBLOCK® R2 nano/100 (stand 141).Meer info op www.architectatwork.lu. We hopen er u te mogen verwelkomen!
MT® op International Passive House Fair Frankfurt
» mei 2013
Op 19 en 20 april jl. stonden we met Marmox THERMOBLOCK® op de 17e International Passive House Fair in Frankfurt. We stelden er het hele gamma aan isolerende delen voor evenals de nieuwe mortel die we onlangs samen met Compaktuna ontwikkelden en die dient om het product te verwerken. Onze producten konden op heel wat belangstelling rekenen van specialisten over de hele wereld.

http://www.passivhaustagung.de
Batibouw 2013
» februari 2013
Ook in 2013 kan u ons terugvinden op ons vertrouwde plekje op Batibouw, de bouwbeurs die dit jaar plaatsvindt van 21 februari tem 3 maart! U kan er de isolerende delen van Marmox THERMOBLOCK bewonderen, alsook de dakvensters en zoldertrappen van FAKRO en de isolatiepanelen van Styrodur. In primeur lanceren we tevens enkele nieuwigheden.

Voor Marmox THERMOBLOCK brengen we een unieke mortel, speciaal gecreŽrd om de isolerende delen van het gamma gemakkelijk mee te verwerken.

FAKRO komt dan weer met een nieuw gamma aan platdakvensters, dť oplossing om ook ruimtes die zich onder een plat dak bevinden van natuurlijk licht te voorzien, en met de innovatieve elektrische buitenzonweringen AMZ Z-Wave en AMZ Solar.

Bezoek ons zeker - we staan zoals altijd in Hal 4, Stand 4218!http://www.albintra.be/
http://www.batibouw.be/
Nieuw type Marmox Thermoblock:
Marmox THERMOBLOCK® mortel
» februari 2013
Albintra introduceert de nieuwe Marmox Thermoblock® mortel. Marmox THERMOBLOCK® mortel is een gebruiksklare, gemodificeerde droge mortel, samengesteld uit gereinigd en gezeefd zand, cement en toeslagstoffen van uitzonderlijke kwaliteit. THERMOBLOCK® mortel wordt gebruikt voor het uitvlakken en plaatsen van de Marmox THERMOBLOCK® tot een laagdikte van maximum 3 cm.

lees meer op onze nieuwe informatiepagina
Nieuw type Marmox Thermoblock:
Marmox THERMOBLOCK® R2 nano/100
» oktober 2012
Naast de diktes van 50 mm en 60 mm biedt Albintra nu ook de Marmox THERMOBLOCK® in 100 mm aan. Met de 100 mm bevindt de overgang MT® - metselwerk zich onder en niet boven het latere vloerniveau, waardoor mogelijke scheurvorming in het pleisterwerk wordt vermeden.

lees meer op onze nieuwe informatiepagina
Batibouw 2012
» februari 2012
Van 1 tot 11 maart vindt u ons uiteraard terug op Batibouw, Paleis 4, stand 4218. We presenteren daar Marmox THERMOBLOCK®, dus kom ons zeker bezoeken op onze stand!

http://www.batibouw.be/